Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0485-343700
  • info@hyfass.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

 FOTOWEDSTRIJD!  

Voor onze openingsweek hebben we speciaal voor de hobbyfotografen een superleuke fotowedstrijd met als thema “groei”. De lente staat voor de deur, Wij zijn een tijd terug naar een nieuw pand gegaan en zijn gegroeid en als Hyfass Adviesgroep en RegioBank hebben we voor elke levensfase het juiste product en advies. Kortom: we groeien met u mee.

Op vrijdag 15 maart, tijdens onze opening, worden de genomineerden met de mooiste foto in het thema "groei" in de regio bekend gemaakt. Daarna zal Patty Kessels van PatFotografeert zich over de inzendingen buigen, zodat we op 1 april over kunnen gaan tot de bekendmaking van de winnaar. U wint een mooie afdruk van je foto en wij willen de foto graag hier op kantoor tentoonstellen.

Mail uw inzendingen vóór woensdag 13 maart naar info@hyfass.nl ovv fotowedstrijd en wie weet is uw foto hier straks te bewonderen.   

 

Over Patty:

Mijn naam is Patty Kessels en ik ben (foto)grafisch vormgever.

Ik fotografeer al vanaf 1986. Mijn studie heb ik gedaan aan de Hoge School voor Beelden Kunsten in Den Haag, waarna ik begon als redactioneel fotograaf bij de BDU, een Drukkerij voor regionale dagbladen in Gelderland.

Na verloop van tijd veranderde ik mijn loopbaan. Ik werd reclamefotograaf bij Studio Lukkien, een grote studio in Midden Nederland. Ik leerde veel en vooral dat ik geen studiofotograaf wilde zijn. Dus vertrok ik met rugzak en een open ticket de wereld in als reisjournalist voor tijdschriften van Sanoma. Daarna heb ik nog een Blauwe Maandag bij Rick Engelkes Productions gewerkt, als producer van diverse programma’s op RTL5.

Vier jaar voor mijn verhuizing naar Limburg werkte ik als Artdirector voor een reclamebureau in Amsterdam. Met als klanten o.a.: Nike, Holland Casino, Heineken en Carlson Wagonlit. Zo werd mijn fotografiekennis aangevuld met grafische kennis. Sinds mijn komst in Well, in 2009, heb ik diverse bedrijven, waaronder ook Hyfass, voorzien van een nieuwe huisstijl en/of logo. Naast mijn ontwerpstudio heb ik ook een fotografiestudio. Mijn specialisatie is het maken van portretten. Omdat ik ook grafisch vormgever ben, combineer ik fotografie graag met illustraties en teksten, zodat er een symbolische weergave kan worden gemaakt van de gehele familie/vriendengroep/collega’s.

Ik beoordeel de ingezonden foto’s niet enkel op kwaliteit. Creativiteit en originaliteit vind ik heel belangrijk. Hoe is jouw kijk op de wereld? Wat is jouw standpunt?

Ik ben reuze benieuwd naar alle inzendingen, kom maar op!