Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0485-343700
  • info@hyfass.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

 FOTOWEDSTRIJD!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3e plaats: lam

Het is een hele leuke foto, lammetjes symboliseren zeker groei. Ik mis alleen een duidelijk idee van standpunt en licht. Het groei"proces" is minder aanwezig.

 

2e plaats: bloemen

Heel mooi standpunt. Er is goed over nagedacht. Symboliseert zeker lente en groei, maar ik mis nog wel een element van het groei"proces".

 

1e plaats: kwekerijtje

Wat een leuk concept. Goed doordacht. Ook goed nagedacht over: standpunt, uitsnede en onderwerp. Heel symbolisch en geeft als beste het groei"proces" weer. 

Nicole Jenneskens van harte gefeliciteerd!!

 

 

 

Over Patty:

Mijn naam is Patty Kessels en ik ben (foto)grafisch vormgever.

Ik fotografeer al vanaf 1986. Mijn studie heb ik gedaan aan de Hoge School voor Beelden Kunsten in Den Haag, waarna ik begon als redactioneel fotograaf bij de BDU, een Drukkerij voor regionale dagbladen in Gelderland.

Na verloop van tijd veranderde ik mijn loopbaan. Ik werd reclamefotograaf bij Studio Lukkien, een grote studio in Midden Nederland. Ik leerde veel en vooral dat ik geen studiofotograaf wilde zijn. Dus vertrok ik met rugzak en een open ticket de wereld in als reisjournalist voor tijdschriften van Sanoma. Daarna heb ik nog een Blauwe Maandag bij Rick Engelkes Productions gewerkt, als producer van diverse programma’s op RTL5.

Vier jaar voor mijn verhuizing naar Limburg werkte ik als Artdirector voor een reclamebureau in Amsterdam. Met als klanten o.a.: Nike, Holland Casino, Heineken en Carlson Wagonlit. Zo werd mijn fotografiekennis aangevuld met grafische kennis. Sinds mijn komst in Well, in 2009, heb ik diverse bedrijven, waaronder ook Hyfass, voorzien van een nieuwe huisstijl en/of logo. Naast mijn ontwerpstudio heb ik ook een fotografiestudio. Mijn specialisatie is het maken van portretten. Omdat ik ook grafisch vormgever ben, combineer ik fotografie graag met illustraties en teksten, zodat er een symbolische weergave kan worden gemaakt van de gehele familie/vriendengroep/collega’s.

Ik beoordeel de ingezonden foto’s niet enkel op kwaliteit. Creativiteit en originaliteit vind ik heel belangrijk. Hoe is jouw kijk op de wereld? Wat is jouw standpunt?

Ik ben reuze benieuwd naar alle inzendingen, kom maar op!