Tijdelijk wat extra geld nodig?

Er zijn mogelijkheden om tijdelijk over wat extra geld te kunnen beschikken, onder andere door het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Onder aan de pagina vind je de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen. Mocht je vragen hebben kun je natuurlijk altijd contact opnemen. Wij kijken graag met je mee.    

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een aflopende lening. Je ontvangt het geld in één keer op je rekening. Je betaalt maandelijks een vast bedrag. Bij een persoonlijke lening weet je vooraf exact hoeveel je leent en wanneer je de lening helemaal hebt terugbetaald. Een persoonlijke lening biedt uitkomst als je eenmalig een groot bedrag nodig hebt, bijvoorbeeld voor de aanschaf van een nieuwe auto.

Wat is een doorlopend krediet?

Een doorlopend krediet is een kredietvorm waarbij je tot de afgesproken limiet onbeperkt mag opnemen. Mocht je extra willen aflossen op jouw doorlopend krediet dan kan dat geheel boetevrij. Het doorlopend krediet geeft je optimale flexibiliteit. De afgesproken kredietlimiet is het bedrag dat je maximaal kunt opnemen.

Als je het geld opneemt, begin je direct met terugbetalen. Je kunt het geld dat je hebt terugbetaald later gewoon weer opnemen. Zo hebt altijd extra geld achter de hand. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag en kunt tussentijds boetevrij (extra) aflossen. 

Hoeveel kun je lenen?

Je kunt minimaal € 5.000 en maximaal € 75.000 lenen. De hoogte van het bedrag voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet is afhankelijk van jouw inkomen, jouw lasten en jouw persoonlijke situatie.  

Na overlijden

Wanneer jij (of jouw partner) onverhoopt komt te overlijden vindt er geen kwijtschelding van de lening plaats.  

Europese standaardinformatie over consumentenkrediet

Als je geld leent, is het belangijk dat je goed geïnformeerd bent, zodat je weet welke verplichtingen en risico's horen bij geld lenen. Dit zodat je kiest voor de lening die het beste past bij jouw situatie en jouw leendoel.

 

Wil je geheel vrijblijvend een krediet offerte aanvragen bij Hyfass Adviesgroep? Klik dan hier