Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0485-343700
  • info@hyfass.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Tijdelijk wat extra geld nodig?

Er zijn mogelijkheden om tijdelijk over wat extra geld te kunnen beschikken, onder andere door het afsluiten van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Onder aan de pagina vindt u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen. Mocht u vragen hebben kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Wij kijken graag met u mee.    

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een aflopende lening. U ontvangt het geld in één keer op uw rekening. U betaalt maandelijks een vast bedrag. Bij een persoonlijke lening weet u vooraf exact hoeveel u leent en wanneer u de lening helemaal heeft terugbetaald. Een persoonlijke lening biedt uitkomst als u eenmalig een groot bedrag nodig heeft, bijvoorbeeld voor de aanschaf van een nieuwe auto.

Wat is een doorlopend krediet?

Een doorlopend krediet is een kredietvorm waarbij u tot de afgesproken limiet onbeperkt mag opnemen. Mocht u extra willen aflossen op uw doorlopend krediet dan kan dat geheel boetevrij. Het doorlopend krediet geeft u optimale flexibiliteit. De afgesproken kredietlimiet is het bedrag dat u maximaal kunt opnemen.

Als u het geld opneemt, begint u direct met terugbetalen. u kunt het geld dat u heeft terugbetaald later gewoon weer opnemen. Zo heeft u altijd extra geld achter de hand. u betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag en kunt tussentijds boetevrij (extra) aflossen. 

Hoeveel kunt u lenen?

U kunt minimaal € 5.000 en maximaal € 75.000 lenen. De hoogte van het bedrag voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet is afhankelijk van uw inkomen, uw lasten en uw persoonlijke situatie.  

Na overlijden

Wanneer u (of uw partner) onverhoopt komt te overlijden vindt er geen kwijtschelding van de lening plaats.  

Europese standaardinformatie over consumentenkrediet

Als u geld leent, is het belangijk dat u goed geïnformeerd bent, zodat u weet welke verplichtingen en risico's horen bij geld lenen. En zodat u kiest voor de lening die het beste past bij uw situatie en uw leendoel.

 

Wilt u geheel vrijblijvend een krediet offerte aanvragen bij Hyfass Adviesgroep? Klik dan hier