Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0485-343700
  • info@hyfass.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Save the date! Feestelijke opening van Hyfass Adviesgroep en Regiobank in Nieuw-Bergen.

 

Vrijdag 15 maart 2019, van 16.00 uur tot 20.00 uur

 

Begin september zijn we verhuisd naar dit markante pand in Bergen. Voor ons maar 3 straten verderop, maar een wereld van verschil. We zijn erg trots op onze nieuwe werkplek en hoewel we al enige maanden hier gevestigd zijn willen we u graag uitnodigen om samen met ons het glas te heffen.

 

Vrijdag 15 maart om 16:00 uur zal de officiele opening plaatsvinden. Wij willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en gaan een hele feestweek met diverse activiteiten en prijsvragen samenstellen. Dit alles in het thema “groei”. De lente staat voor de deur, wij zijn gegroeid. Bovendien hebben we als Hyfass Adviesgroep en de RegioBank voor elke levensfase het juiste product en advies. Een Zilvervlootrekening bij de geboorte, een pinpas met internetbankieren voor als je naar de middelbare school gaat. Een verzekering voor je eerste brommer, wanneer je op kamers gaat of je reisverzekering voor je trektocht in je tussenjaar. Een hypotheek, levensverzekering, pensioen.. Kortom: we groeien met je mee.

 

Voor de week van de opening hebben we het o.a.:                         

- workshop “Veilig Online Bankieren”

- kleur- en ontwerpwedstrijd voor de kinderen

- inloopdag safeloketten

- fotowedstrijd “groei" in de regio 

- Zeg het met bloemen

- diverse spellen met mooie prijzen

- En nog veel meer…

 

Heel blij zijn we met de ondernemers die diverse leuke prijzen en cadeaubonnen beschikbaar hebben gesteld voor ons "Kraak de kluis" spel. Hartelijk dank daarvoor!  

Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor meer informatie of loop even binnen voor een inschrijfformulier voor onze workshop of wedstrijd.

 

Graag tot 15 maart!!

Team Hyfass Adviesgroep