Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0485-343700
  • info@hyfass.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Kinderspaarweken RegioBank

Wij maken van sparen een feest! Kinderspaarweken van vrijdag 16 oktober tot en met vrijdag 23 oktober 

Het is belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld. Daarom beloont RegioBank kinderen die gaan sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken. Bij Hyfass Adviesgroep, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Bergen is het van 16 tot en met 23 oktober feest voor kinderen.

Stort het kind geld op de bestaande rekening van RegioBank, dan mag hij of zij een leuk cadeautje uitkiezen. Ook kinderen die nog geen rekening hebben, zijn van harte welkom. We vertellen ouders en kinderen dan graag over het bekende Zilvervloot Sparen en het JongWijs, het jeugdpakket speciaal voor kinderen zelf. Een afspraak is niet nodig. Iedereen kan gewoon binnenlopen om een rekening te openen.

Leer je kind wat verstandig sparen en betalen is

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening mét jaarlijks leuke geldtips en weetjes. Bij JongWijs krijgen ook de ouders jaarlijks interessante informatie en praktische tips. Gewoon via de post, op het huisadres. En uiteraard staan wij als Zelfstandig Adviseur ook klaar.

JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met toestemming van de ouders ook een Jeugdpas mét weeklimiet en Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. Dit kan, maar hoeft dus niet. Ouders mogen dit bij bij ons aanvragen wanneer hun kind hier aan toe is.

Van harte welkom

Iedereen is van 16 oktober tot en met 23 oktober welkom op ons kantoor. We laten dan ook graag JongWijs zien. Om een rekening te openen, moeten de kinderen en hun ouders wel een geldig legitimatiebewijs meenemen.

Voor meer informatie en de actievoorwaarden, kijk ook op regiobank.nl.

We vragen uiteraard wel om de maatregelen omtrent het Corona-virus in acht te houden:

  • Blijf thuis indien je ziekteverschijnselen hebt zoals: (lichte) hoest, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn. Of indien iemand in je huis verhoging of koorts heeft.
  • Houd anderhalve meter afstand tot onze medewerkers en andere wachtenden.
  • Mocht het erg druk zijn verzoeken wij je om even buiten te wachten of op een later tijdstip terug te komen.

Dit jaar zullen wij de stortingen ook aan de balie afhandelen in plaats van in de spreekkamer.

Wij vragen hiervoor je begrip.