Kinderspaarweken RegioBank

Wij maken van sparen een feest! Kinderspaarweken van vrijdag 21 oktober tot en met vrijdag 28 oktober 

Het is belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld. Daarom beloont RegioBank kinderen die gaan sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken. Bij Hyfass Adviesgroep, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Bergen is het van 21 tot en met 28 oktober feest voor kinderen.

Stort het kind geld op de bestaande rekening van RegioBank, dan mag hij of zij een leuk cadeautje uitkiezen. Ook kinderen die nog geen rekening hebben, zijn van harte welkom. We vertellen ouders en kinderen dan graag over het bekende Zilvervloot Sparen en het JongWijs jeugdpakket, speciaal voor kinderen zelf. Een afspraak is niet nodig. Iedereen kan gewoon binnenlopen om een rekening te openen.

Leer je kind wat verstandig sparen en betalen is

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening mét jaarlijks leuke geldtips en weetjes. Bij JongWijs krijgen ook de ouders jaarlijks interessante informatie en praktische tips. Gewoon via de post, op het huisadres. En uiteraard staan wij als Zelfstandig Adviseur ook klaar.

JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met toestemming van de ouders ook een Jeugdpas mét weeklimiet en Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. Dit kan, maar hoeft dus niet. Ouders mogen dit bij bij ons aanvragen wanneer hun kind hier aan toe is.

Van harte welkom

Iedereen is van 21 oktober tot en met 28 oktober welkom op ons kantoor. We laten dan ook graag JongWijs zien. Om een rekening te openen, moeten de kinderen en hun ouders wel een geldig legitimatiebewijs meenemen.

Voor meer informatie en de actievoorwaarden, kijk ook op regiobank.nl.

Graag tot ziens!!

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie