Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0485-343700
  • info@hyfass.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

Kleur- en ontwerpwedstrijd

 

De winnaars zijn bekend!

   

 

 

In de leeftijd tm 6 jaar zijn dit geworden:

* Sanne met haar prachtig versierde kleurplaat
* Daan Vanmaris met zijn ontwerp voor een nieuwe pinpas

In de leeftijd 7 tm 12 jaar:
* Kenji Pennings met de mooie lentekleurplaat 
* Lisa met haar vrolijke pinpas met een donut

Voor jullie ligt een ijsbon van IJssalon Veronique Gelato d'Italia klaar bij ons op kantoor! Hmm...Dat wordt smullen!

Het was super moeilijk om uit allemaal die geweldige inzendingen de 4 mooiste te kiezen, want iedereen heeft ontzettend zijn best gedaan. Daarom hebben we een kleinigheidje op kantoor voor iedereen die een kleurplaat ingeleverd heeft. Graag tot snel!                                              

Veronique Gelato d’ Italia

Sinds april 2016 runt Veronique haar ijssalon in het dorpje Well. Een dorpje centraal gelegen binnen de Maasduinen, één van de mooiste natuurparken die Nederland kent. Direct gelegen aan de doorgaande fietsroute (knooppunt 71 – 66 Well) langs de maas vindt je de ijssalon aan de Grotestraat 5. De circa 24 verschillende smaken die we in onze ijssalon scheppen worden speciaal op ons recept door een Italiaanse Familie gemaakt. Met meer dan 85 jaar ervaring en passie garanderen zij met uitsluitend 100% natuurlijke producten onze unieke smaakervaring. De beste grondstoffen en een uniek bereidingsproces garanderen de zuiverheid van deze originele smaak. Van het romige vanille ijs tot friszoet mango ijs.

Bij ons kunt U ook genieten van heerlijke authentieke Italiaanse Koffies. Probeer onze Cappuccino, Latte Macchiato, Oreo of IJskoffie, heerlijk om samen met ons schepijs van te genieten. De gezellige en landelijke sfeer met een uiterst vriendelijke en enthousiaste bediening maken het zeer zeker de moeite waard ons te bezoeken.

Voor informatie of leuke acties, volg ons op social mediaInstagram ijssalon_veronique / Facebook @veronique.gelatoditalia. Bij ons zijn ook cadeaubonnen te verkrijgen. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.

Wij begroeten u graag,

Veronique Gelato d’ Italia

Grotestraat 5

5855 AK Well