Bij Hyfass Adviesgroep in Nieuw-Bergen kun je een safeloket huren. Wij bieden loketten aan in verschillende afmetingen en prijzen. In onze kluis berg je waardevolle bezittingen veilig op tegen diefstal en brand. Geld, gemunt zilver en goud en lijfsieraden, mits voorzien van een taxatierapport niet ouder dan 6 jaar, zijn verzekerd voor de gangbare risico’s met een maximum verzekerd bedrag. Ook (waarde)papieren of andere zaken die voor jou van belang zijn kunnen natuurlijk veilig bij ons ondergebracht worden. 

Nieuw-Bergen, een dorp in het noorden van Limburg, is het grootste woongebied van de gemeente Bergen. De dorpskern bevat onder andere een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Ons pand bevindt zich aan de rand van het centrum en we hebben voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor ons pand.

Wij vragen geen aanvullende voorwaarden om bij ons een kluis ruimte te huren en bieden ruime bezoektijden zonder afspraak!

Indien je een safeloket wilt huren, vul dan het aanmeldformulier in en mail dit naar info@hyfass.nl ovv safeloket. Wij gaan de papieren in orde maken en bellen je voor een afspraak. Mocht je nog vragen hebben, horen we dit graag.

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie