Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0485-343700
  • info@hyfass.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Help mee het hart van jouw buurt te laten kloppen

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in heel veel buurten, in dorpen en kleine steden. En wij willen het hart van de regio weer laten kloppen. Dat doen we door een actieve bijdrage te leveren aan de vitaliteit in de regio. Wij werken daarin samen met het Voor de buurt Fonds van het Oranje Fonds en stichting Voor je Buurt. We steunen sociale initiatieven die zich inzetten voor lokale verbondenheid en die bijdragen aan de leefbaarheid in de buurt. Denk aan het organiseren van een kookmiddag voor eenzame ouderen, het aanschaffen van een duofiets om met minder validen een rondje te kunnen fietsen of het opzetten en onderhouden van een buurtmoestuin.

Op zoek naar initiatieven

Waar helpen we bij?

Wij helpen jullie of de initiatiefnemer het initiatief aan te melden bij het Voor de Buurt Fonds of op het platform Samen voor de buurt. Wordt het initiatief goedgekeurd, dan helpen we de initiatiefnemer campagne te voeren en faciliteren het initiatief met een online inzamelingsplatform. Via dit platform kunnen de initiatiefnemers gelden en vrijwilligers werven. Neem alvast een kijkje op www.samenvoordebuurt.nl en www.voordebuurtfonds.nl

Interesse?

Hebben jullie ideeën of initiatieven? En willen jullie ook bijdragen aan de vitaliteit in onze regio? Dan maken we graag een afspraak om hier dieper op in te gaan. Dan kijken we samen of we het idee kunnen realiseren. Wij hebben er veel zin in! 

Mail naar marketing@hyfass.nl of telefoonnummer 343700.