JongWijs naar de middelbare school

Naar de middelbare school? Spannend!

Gaat je kind bijna naar de middelbare school? Een nieuwe fase waarin je hem of haar stap voor stap los laat. Want je kind krijgt steeds meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. En dat is misschien best spannend. Je kunt je kind wel goed voorbereiden.

Is je kind klaar voor de brugklas? Doe samen de check

Zijn alle schoolspullen in huis? Heeft je kind een goede huiswerkplek? Is de fiets helemaal in orde? En heeft je kind een eigen betaalpas? Want vaak kan je kind in de schoolkantine alleen met een pas betalen. Om je op weg te helpen, hebben wij een handige checklist met alles waar je aan kunt denken. Deze kun je gewoon bij ons op kantoor ophalen.

Gaat je kind dit jaar nog niet naar de middelbare school? Ook dan is deze lijst handig. Om eens te kijken voor welke uitgaven je straks komt te staan. Ook kan starten met een betaalpas of internetbankieren een goed idee zijn om alvast te beginnen met oefenen.

Wij doen het graag samen

We zijn er voor jou en je kind. Bel ons voor een afspraak en kom samen naar kantoor voor de checklist. En vind je het fijn dat wij je helpen bij de bankzaken? Dan leggen wij als Zelfstandig Adviseur van RegioBank jullie rustig uit hoe je kind de bankzaken goed regelt en beantwoorden wij ook al jullie vragen.

Hartelijke groeten, Hilke Alexiou en Githa Laemers

Over RegioBank

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in heel veel buurten in dorpen en kleine steden. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Zij weten hoe belangrijk een leefbare buurt is. Dat is een buurt waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunt RegioBank samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En regelt de klant zijn bankzaken gewoon in de buurt. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen. Voor meer informatie: www.regiobank.nl.

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 25-05-2021. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie