Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0485-343700
  • info@hyfass.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

De jaarlijkse kinderspaarweken komen er weer aan!

Het is belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld. Daarom beloont RegioBank kinderen die gaan sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken. Van 10 tot en met 22 oktober is het feest voor kinderen!!  Kinderen kunnen met hun ouders gewoon binnenlopen om een kinderrekening te openen. Een afspraak is niet nodig. Dan mogen zij een leuk cadeau uitkiezen en direct mee naar huis nemen. Ook trouwe jonge spaarders belonen wij tijdens de Kinderspaarweken met een mooi cadeau. We hebben superleuke spulletjes uitgezocht, maar de kinderen kunnen ook kiezen voor een ijsbon van Veronique in Well, een bioscoopbon of een cadeaubon van de Hema.

Verder hebben we een kleurwedstrijd voor de liefhebbers. Print je kleurplaat hiernaast of haal deze op bij ons op kantoor. Lever je kleurplaat in als je komt sparen en maak kans op een strippenkaart voor 5 bollen ijs van Veronique in Well en ga overheerlijk ijs eten.

 

Op vrijdag 11 oktober en vrijdag 18 oktober is sparen extra feestelijk. Sills Vermaak uit Well zal tijdens deze dagen van 14.00 uur tot 16.00 uur aanwezig zijn om kinderen te schminken of glitter tattoos te zetten.

 

Bovendien hebben we 1 brievenbus staan. Als je op vrijdag komt sparen, mag je je naam in 1 van de boxen doen en maak je kans op 2 entree kaarten van Ballorig in Bergen óf Jump XL in Horst. Hoe leuk is dat?

Wil je kans maken? Kom snel sparen en wie weet.... Veel succes en tot ziens!!