Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

 • 0485-343700
 • info@hyfass.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Weet u dat u ook bij ons terecht kunt voor uw betaalrekening?

Daarom nu overstappen naar RegioBank met uw betaalrekening

 • Het beste van twee werelden
  Met een betaalrekening van RegioBank heeft u het beste van twee werelden. U regelt uw bankzaken zoals u dat wilt. U kunt voor persoonlijk advies gewoon bij ons terecht. Ook als u hulp of uitleg wilt bij het regelen van uw bankzaken. Regelt u uw betalingen liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk via Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app.
 • Klanten geven ons een 9,2
  De betaalrekening van RegioBank krijgt volgens recent onderzoek van de Consumentenbond de hoogste waardering, namelijk een 9,2. Voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank ook het hoogste cijfer van alle banken: een 8,6. Bron: betaalrekening, Bankenmonitor Consumentenbond 2018.
 • Cadeaubon ter waarde van € 25
  Kies ook voor uw betaalrekening voor RegioBank en ontvang een cadeaubon van € 25 van PUUR bloemen & planten. De actie loopt tot en met 28 juni 2019. Vraag naar de actievoorwaarden. Met deze samenwerking dragen wij bij aan het lokale ondernemerschap. Want het hebben en houden van winkels, horeca en een bank in de buurt maakt het wonen in onze buurt een stuk prettiger.

U bent welkom bij ons op kantoor

Kom langs of bel voor een afspraak. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank

zo geregeld. En dan krijgt u de cadeaubon meteen mee naar huis. Graag tot snel.