RegioBank: de buurtzame bank

Wij hebben een MISSIE: graag helpen we mee met het verbeteren van de leefbaarheid in onze gemeente.
Regiobank wil het hart van de buurt laten kloppen. Met zo’n 500 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank de bank in de buurt. Een bank waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur die ze kent en weet wat er speelt in hun omgeving. RegioBank kiest bewust voor de regio. Zij vindt dat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland. En dat lokale basisvoorzieningen zoals een school, supermarkt en een bank moeten blijven bestaan. Daarom zorgt RegioBank ervoor dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. En maakt de bank zich sterk voor de leefbaarheid van dorpen.
 
Wij zijn maatschappelijk betrokken en helpen graag! Ook jij kunt ons daarbij helpen! Hoe? Heb jij een leuk project/initiatief in de gemeente en heb je daar nog budget voor nodig? Dan helpen wij graag om samen met jullie het doel te bereiken. Bel even of mail naar geldzaken@hyfass.nl en vraag naar de voorwaarden.
Neem ook eens een kijkje op https://www.voordebuurtfonds.nl/projecten om wat ideeën op te doen.
Samen staan we sterk!
 
 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 09-03-2021. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie