Een klein gebaar met grote impact!

Een klein gebaar met grote impact! Lees hier hoe het gebruik van de tablet voor Toke een groot verschil maakt. 

Toke is één van de senioren die gebruik maakt van het ‘Digitaal samenleven voor senioren' project van Stichting Welzijnsbevordering Bergen. ‘Ik ben er heel erg blij mee. Ik kan nu beeldbellen met mijn zoon én broers en zussen. Ze zijn soms zo ver weg, en nu kijken ze bij mij in de kamer! Te mooi om waar te zijn.’ 

De senioren die meedoen krijgen via het project eerst les, zodat ze weten hoe ze de tablet moeten gebruiken. Zodra ze dat eenmaal onder de knie hebben, is er een permanente helpdesk beschikbaar waar ze met al hun vragen terecht kunnen. Ook houden de vrijwilligers van SWB nauw contact met de gebruikers om te monitoren hoe het gaat. 

Maar niet alleen voor het beeldbellen is de tablet een verrijking. ‘Ook in de stille uurtjes (en die zijn er helaas veel te veel), kan ik een spelletje spelen op mijn tablet. Als alleenstaande valt het immers niet mee om de dag door te komen. Het internet brengt mij nu al zover dat ik de roots van onze familie aan het achterhalen ben. Dit is echt een verrijking van mijn leven.'

‘Digitaal samenleven voor senioren’ is voor de hulp en begeleiding van mensen zoals Toke volledig afhankelijk van giften en vrijwilligers. Daarom zijn donaties vanuit Bergen meer dan welkom. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter! Lees hoe jij kunt helpen en doneer via voordebuurtfonds.nl/dss!


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 03-11-2020. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie