Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0485-343700
  • info@hyfass.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

In deze tijden van Corona zijn we allemaal zoveel mogelijk thuis. Een uitzonderlijke tijd waarin we samen sterk moeten zijn en elkaar erdoorheen helpen.
Zo nu en dan geniet je vast net als wij van een fijne wandeling of fietstocht door de natuur die in prachtige herfstkleuren zichtbaar is. Ook in ARTIS is de herfst volop aangebroken. We brengen graag een stukje ARTIS bij jou in huis met de Nh1816 ARTIS-kleurplatenactie! Een ledenvoordeelactie die wordt aangeboden door de Coöperatie Nh1816.

Nh1816 & ARTIS kleurplatenactie

In ARTIS wordt momenteel de kinderfilm ‘Artis de Partis en Artis de Marsis op zoek naar planeet Sok’ coronaproof getoond in het planetarium. Deze twee mascottes van ARTIS krijgen graag een plekje bij jullie thuis.
Print een van de ARTIS-kleurplaten die in de linkerkolom onder het kopje "kleurplaten" staan voor jouw (klein)kids en vraag ze de kleurplaat zo mooi mogelijk in te kleuren of op een andere manier creatief te versieren. Doe hem voor 1 december bij ons in de brievenbus of maak een foto en stuur hem digitaal in via marketing@hyfass.nl.

In de week na de actieperiode selecteren wij welke jonge talenten een ARTIS-knuffel hebben gewonnen en zullen we de winnaars informeren.

Veel kleurplezier en blijf gezond!